Het is alweer tijd voor de derde editie van Fiets in het jaar 2023. In deze maart-editie lees je alles over de Pinarello F9, die we een dagje in Spanje uit mochten proberen. Maar dit staat er ook allemaal in de nieuwste editie.

In de racetest behandelen we meerdere fietsen, waaronder de Time ADHX, de gloednieuwe gravelversie van de Alpe d’Huez. Ook de 3T Strada Force AXS 2X12 komt aan bod, een fiets waarbij je volgens 3T van voren in de speedzone en van achteren in de comfortzone zit. Ook getest: de velgremracers Massini Richmond II en Sensa Romagna SLE.

Fiets editie 3

De 74-jarige Hennie Kuiper heeft een eigen museum. Fiets ging langs en pikte er drie fietsen uit die een grote rol hebben gespeeld in zijn carrière. En verder: vijf wielsets getest, de Megamo Track in de MTB-test, hulp bij kortsluiting van een mental MTB-coach, Bram Welten over de ideale leadout voor Arnaud Démare en natuurlijk de racetest van Léon van Bon. Dat en heel veel meer lees je in de nieuwste editie.

Bestellen doe je voor € 6,75 hier (gratis verzending naar adres in Nederland) of je haalt het blad in de winkel.