Eigenlijk begint het nieuwe wielerseizoen pas met de Omloop Het Nieuwsblad, toch? Edwin Haan, Thomas Olsthoorn en Michael Kerkhof kwamen bij elkaar om over de eerste echte wielerafspraak van 2023 te praten, al bleek niet iedereen de Omloop hoog op zijn lijstje hebben staan..

In de tweede aflevering van Surplace komen de volgende onderwerpen aan bod:
• Geen Wout en Mathieu, wie zijn wel de favorieten voor De Omloop?
• Bestaan er überhaupt nog wel voorbereidingskoersen?
• Welke renners adopteren we om in de gaten te houden?
• ‘Het leek wel of Enric Mas Alejandro Valverde had opgegeten’;
• Wat kan Soudal-Quick Step tegen het sterke blok van Jumbo-Visma in de klassiekers?
• De mooiste verhalen uit de Seizoengids en Klassiekers 2023.

En natuurlijk heel veel meer!

Over twee weken zijn we er weer, dus abonneer (iTunes, Spotify of Google Podcasts) je alvast op onze podcast Surplace en mis niets als we weer een nieuwe aflevering de ether inslingeren. Vragen of suggesties? Mail even naar redactie@procycling.nl.