Het is tijd voor iets nieuws bij Procycling. Zoals je van ons bij Fiets gewend bent kun je wekelijks genieten van Fiets de Podcast, met deze week bijvoorbeeld een gesprek met Ellen van Dijk. Maar ook Procycling komt nu met een eigen podcast, genaamd Surplace.

In de eerste aflevering blikken Edwin Haan, Thomas Olsthoorn en Michael Kerkhof terug op het WK veldrijden in Hoogerheide, maar kijken we ook alvast vooruit. Dit kun je in 48 minuten Surplace verwachten:

  • Terugblik WK veldrijden met een blije Costa Ricaan, springende Colombiaan en tunnelvisie bij Wout;
  • Over de soepele heupen van Pascal Eenkhoorn;
  • Bellen met Koen de Kort over de hoeveelheid trainingskampen;
  • Blikvangers in de eerste maand: Jay Vine, Rui Costa, Thymen Arensman, sprinttrein DSM;
  • Cees Bol is de ideale lead-outman voor Mark Cavendish;
  • Het indrukwekkende verhaal van Egan Bernal in Procycling (en wat er nog meer in het nummer staat).

En natuurlijk heel veel meer! In iets meer dan 45 minuten praten we je helemaal bij. Vanaf maart zullen we er vaker zijn, dus abonneer je alvast op onze podcast Surplace en mis niets als we weer een nieuwe aflevering de ether inslingeren. Vragen of suggesties? Mail even naar redactie@procycling.nl.

Veel luisterplezier!

PS. Excuses voor de ruis halverwege de podcast, volgende keer beloven we het technisch beter aan te pakken.