Luister nu naar aflevering 38 van Fiets de Podcast!  In een uurtje praten we je bij over; onze fietsavonturen, wielernieuws, trainingsprogressie, testen en materiaal, evenementen en natuurlijk jullie vragen over wat alles met de fiets te maken heeft. Stuur je vragen naar podcast@fiets.nl, want met alle liefde beantwoorden we die in de podcast.

In deze aflevering hebben we het over:

  • De megalomane gravelbandentest
  • Waarom Adrie van der Poel zijn ding moet blijven doen  
  • Onze WK Cross-voorspellingen
  • 2023, het moment om je fiets te kopen?
  • Hoe overleef je 1000 KM op Zwift
  • Leuke events in februari

Aan tafel zitten Edwin Haan, Michael Kerkhof en Herman van Tilburg. Veel luisterplezier en blijf fietsen! Luisteren doe je via je favoriete podcast app (iTunes hier & Spotify hier) of met de widget hieronder.

Abonneer je op Fiets de podcast via je favoriete podcastapp en laat een fijne review achter. Heb je vragen of opmerkingen mail ze dan naar: podcast@fiets.nl. Tot de volgende Fiets de Podcast en blijf fietsen!

Zoek je nog een leuk event voor de komende maanden?

Wist je dat we op fiets.nl drie verschillende overzichten hebben met fietsevenementen.

Alle cyclo’s vind je op deze CycloWorld pagina.

Lees ons artikel over 15 uitdagende cyclo’s (granfondo) voor 2023

De NTFU toertochten staan hier