De nieuwste editie van Fiets ligt weer in de winkel. In Fiets editie 2/2023 lees je onder meer alles over een uitvoerige test in de windtunnel. Waar kunnen we nog wat watts winnen? Dit staat er nog meer in.

Kun je snelheid en comfort combineren in één fiets? Het Italiaanse Basso doet met de Basso Astra een dappere poging en wij mochten het uitproberen. Ook getest: Argon18 Sum. Deze Canadese allrounder is snel, staat scherp en is nog vriendelijk voor je lijf en leden ook. Redacteur Menno ging met de Colossi Liner op pad. Geboren in Zeeland, geproduceerd in China. Léon van Bon kreeg de Ridley Grifn onder zijn kont geschoven en testte hem uit. Ook mountainbikes komen aan bod: Rob ging op pad met de Rockrider Race 900, gewoon van de Decathlon.

Nieuwe Fiets

Hoe krijg je je dure bolide veilig op je fietsbestemming? We testen vier fietsendragers en geven je tips. Verder lees je alles over fietsen in Asturië, ging Thijs van Amerongen langs alle naamplaatsen in de Tour d’Amerongen, spraken we crossrevelatie Shirin van Anrooij over haar trainings- en voedingsgewoonten (en haar droom om ooit de Kustmarathon te lopen), en lees je natuurlijk alles over de uitgebreide windtunneltest. Wat maakt zo’n snelpak eigenlijk voor verschil? Je leest het in Fiets!

Voor 6,75 euro kun je het magazine nu in de winkel kopen of online bestellen.