Leuk dat je luistert naar aflevering 37 van Fiets de Podcast! Na twee jaar corona mochten we weer genieten van misschien wel de mooiste fietsbeurs van Europa; Velofollies in Kortrijk. Fiets was van de partij en wat hebben we ons mogen vergapen aan de dikste race- en gravelfietsen, mountainbikes, tijdritfietsen, fancy onderdelen, accessoires en meer. In een dik half uur nemen we je mee naar de Vlaamse beursvloer. Stuur je vragen naar podcast@fiets.nl, want met alle liefde beantwoorden we die in de podcast. Nieuwsgierig naar de beelden? Check: instagram.com/fietsmagazine en deze pagina.

In deze aflevering hebben we het over:

  • Waarom je Velofollies niet mag missen.
  • Ja mensen, er is weer voorraad! 
  • SRAM heeft ‘betaalbaar’ nieuws. 
  • Welke fiets nog onderscheidend is.
  • Koga gooit het over een andere boeg.
  • Wielset vanaf €3700.
  • Customizen is het antwoord. 

Aan tafel zitten Edwin Haan en Herman van Tilburg en speciale inbreng van: Ludo Dierckxsens (oud-prof, Codagex), Otto Pelleboer (2Moso), Martin Sneeuw (Trek Benelux) en Pieter Desmet (Kortrijk Xpo).

Veel luisterplezier en blijf fietsen! Luisteren doe je via je favoriete podcast app (iTunes hier & Spotify hier) of met de widget hieronder. Abonneer je op Fiets de Podcast en maak ons blij met een review. Heb je vragen of tips mail ze naar: podcast@fiets.nl 

Hoogmis voor de fiets

De 15de editie was met recht een hoogmis voor de fiets. Velofollies presenteerde een full house met meer dan 300 exposanten en dubbel zoveel merken! Fiets was van de partij met een eigen stand. We hebben genoten van de vele gesprekken met onze Vlaamse en Nederlandse lezers die enthousiast gedag kwamen zeggen en blij waren met ons presentje. We kijken dan ook uit naar de editie van volgend jaar! Geniet nog even na met deze selectie van beelden.