Luister nu naar aflevering 36 van Fiets de Podcast! Nieuw jaar, nieuwe kilometers en nog meer wielerpraat! Naast de lekker lange uitzendingen met een bijzondere gast, gaan we vanaf onze redactie extra uitzendingen maken. In een dik half uur praten we je bij over; onze fietsavonturen, wielernieuws, trainingsprogressie, testen en materiaal, evenementen en natuurlijk jullie vragen over wat alles met de fiets te maken heeft. Stuur je vragen naar podcast@fiets.nl, want met alle liefde beantwoorden we die in de podcast.

In deze aflevering hebben we het over:

  • Onze fietsvoornemens- en voorspellingen voor 2023.
  • Trainen is nu al een uitdaging.
  • Zorgen om de rug van Mathieu?
  • De opkomst van de ‘do-it-all fiets.’
  • Wat je met 650 euro kan kopen.

Aan tafel zitten Edwin Haan, Michael Kerkhof en Herman van Tilburg. Veel luisterplezier en blijf fietsen! Luisteren doe je via je favoriete podcast app (iTunes hier & Spotify hier) of met de widget hieronder.

Abonneer je op Fiets de Podcast en maak ons blij met een review. Heb je vragen of tips mail ze naar: podcast@fiets.nl 

PS in aflevering #37 maken we bekend wie een meesterwerk van Léon van Bon mag uitkiezen ter waarde van €150 (werkaandemuur.nl).