In je eigen omgeving fietsen is leuk, maar een uitstapje naar het buitenland is nog leuker. Net als afgelopen jaar organiseren wij, in samenwerking met Cycle Travel, ook in 2023 een drietal mooie reizen. Je kunt met ons mee naar de Dolomieten en Calpe. Liever wat dichter bij huis? Dan bieden wij ook de Ardennen Special, een fantastisch avontuur van drie dagen en volledig verzorgd.

Volkomen ontzorgde reizen

Onze fietsreizen zullen je volledig ontzorgen waardoor jij je alleen maar bezig hoeft te houden met fietsen. Er zijn mechaniekers, je fiets wordt gepoetst, er is altijd goede koffie en het gezelschap tijdens de reizen houden we klein. Ook onderweg word je voorzien van hulp, mocht dat nodig zijn. Onze accomodaties zijn ingericht op fanatieke fietsers en zijn gelegen op slimme locaties zodat je een goede uitvalbasis hebt. Tevens zijn het veelal nieuwe accomodaties met prima sanitair en comfortabele bedden. Alles wordt voor je tot in de puntjes geregeld!

De Costa Blanca Cycling Experience

In het voorjaar organiseren wij onze tweede Costa Blanca Cycling Experience. De Spaanse kustregio is enorm populair in het profpeloton vanwege het zachte mediterrane klimaat, het afwisselende landschap en de goede wegen.

Hoogtepunten:
– Verblijf in een prachtig vier sterren locatie
– Persoonlijke begeleiding op de fiets
– Dagelijkse ondersteunde ritten met volgauto
– Elke dag een bikewash voor je fiets
– Disciplines: racefiets

Proef van het profleven en ga mee van 21 t/m 26 maart 2023! Meer informatie vind je hier.

De Ardennen Special

Wil je een fantastisch avontuur beleven vanuit Nederland naar de Belgische Ardennen en terug? Ga dan mee met onze Ardennen Special. Een flinke tocht van drie dagen met als startpunt Eindhoven of Maastricht.

Hoogtepunten:
– Verzorging onderweg met volgauto
– Drie zeer gevarieerde fietsdagen in een klein gezelschap
– Topaccomodatie in het centrum van het gezellige La Roche-en-Ardenne
– Disciplines: racefiets of gravel

Dit driedaagse avontuur vindt plaats van 12 t/m 14 mei 2023! Meer informatie vind je hier.

Tour de Dolomites

Tijdens deze volledig verzorgde fietsreis maak je kennis met het mooiste gebied van de Italiaanse Dolomieten, namelijk de regio rond Alta Badia. Imposante rotspartijen, fantastische wegen, geweldig eten: dit zijn de bergen op hun best.

Hoogtepunten:
– Volledig verzorgde fietsvakantie
– Inclusief mechanische ondersteuning, bikewash, volgauto en verzorging onderweg
– Unieke deelname aan de Dolomites Bike Day en het rijden van parcours Maratona dles Dolomites
– Disciplines; Racefiets

De Tour de Dolomites vindt plaats van 23 t/m 28 juni 2023! Meer informatie vind je hier.