Met weemoed denken we terug aan de zomer. Warme wedstrijdkilometers, koffierondjes met fietsvrienden, bordsprintjes, soloritten onder een strakblauwe hemel. Tot nu toe geeft de herfst geen excuus om je fiets in spaarstand te zetten.

Natuurlijk, de weergoden weten wat ze nog voor ons in petto hebben maar who cares! Lekker kiezen tussen bos, strand, indoor of de cross, want alles mag behalve stoppen met fietsen! Aflevering 32 van Fiets de Podcast staat bol van de herfst -en winterfietswijsheden en hoe je juist deze periode omarmt. We blikken uiteraard ook nog even terug op het NK Gravel. Aan tafel zit speciale gast, local legend Peter Kraaijvanger. De eerste winnaar van de NL Gravel Series en bovenal bedreven in alles wat fietst. Natuurlijk in goed gezelschap van Edwin en Herman.

Als bonus maak je ook nog kans op een vette Specialized Evade helm!

Luisteren kan via je favoriete Podcast app (Spotify hier, iTunes hier), of in de widget hieronder. Zak onderuit, luister en laat een review achter! Heb je vragen of opmerkingen?, mail ze naar: podcast@fiets.nl