Voor het tweede jaar op rij vindt het NK Gravel in Epe plaats, als afsluiter van de NL gravel series 2022. Op 22 oktober gaat het los daar op de Veluwe. Een unieke kans om aan de start te staan van een Nederlands Kampioenschap. Word jij de opvolger van Demi Vollering of Tijmen Eising? Iedereen kan meedoen!

Er wordt gestreden op een nieuw attractief parcours van circa 10 kilometer. De omloop biedt door diverse ondergronden genoeg uitdaging. Je koerst door landerijen, bospassages, gravelstroken en brede zandwegen. De wedstrijd om het rood-wit-blauw voor de heren begint om 11:00 uur, de dames starten 5 minuten later. Om deel te kunnen nemen moet je in het bezit zijn van minimaal een startlicentie, maar een daglicentie via de KNWU is ook mogelijk en is helemaal niet duur.

Het parcours

Toertocht en aanmoedigen

Aan de avontuurlijke gravelaars die niet per se een rugnummer op willen spelden is ook gedacht. Voor hen zijn er twee lussen van 35 kilometer uitgezet die via gps-navigatie te rijden zijn. De gps-routes starten op het inschrijfterrein grenzend aan de start/finish van de wedstrijd. Je kunt dus ook direct sfeer proeven van de wedstrijd onder het genot van een kopje koffie of een pannenkoek. Wil je graag de gps route rijden, inschrijven kan via de website, let op: bij de GPS-tocht is een maximum aantal deelnemers van 250. Voor meer info: www.nlgravelseries.nl.