De Tour de France voor mannen zit er alweer op, maar er is ook goed nieuws: je hoeft je met de nieuwe Fiets geen moment te vervelen. Dit staat er allemaal in de nieuwe editie die voor €6,75 te koop is.

Op de cover staat Ivar Slik, de winnaar van Unbound Gravel. Wij spraken met de Noord-Hollander over zijn trainings- en voedingsgewoonten. Wat komt er allemaal kijken bij het winnen (of überhaupt rijden) van zo’n intense tocht? Daarnaast lees je natuurlijk alles over de mooiste fietsen, zoals de Canyon Aeroad CF SLX8, de fiets van Mathieu van der Poel. Althans… Hij lijkt er heel erg op de CFR van Mathieu, maar is toch nét iets anders en heeft bovendien een mooiere prijs.

Ook in de racetest: Cannondale Topstone 2 Lefty – met inderdaad een Lefty-vork – en de Pinarello Dogma F. Verderop vind je ook nog alles over de BMC Roadmachine AMP One.

In Fiets 08 gaan we ook wat dieper in op inlegzooltjes. Wat zijn de voordelen en mogelijkheden van inlegzooltjes? Wij hebben meerdere setjes getest. En verder: Canyon Strive CFR, oneerlijke e-bikewedstrijden, natuurlijk weer reisverhalen (het Lapland van Spanje en de Sportful Dolomiti Race), HSK Trias in De Wielerclub en uiteraard de racetest van Léon van Bon. Afgelopen maand kreeg hij de nieuwe Specialized Allez Sprint Comp onder zijn kont geschoven.

Dit alles lees je in de nieuwe Fiets. Haal het blad nu in de winkel of bestel hem hier online voor €6,75.