Protest Cycling introduceert hun nieuwe zomercollectie voor op de fiets. De ontwerpers van de collectie hebben zich laten inspireren door de groeiende gravel scene, de avonturen die daarbij worden beleefd en, uiteraard, de laatste trends in kleuren en prints.

De nieuwste collectie bestaat uit jerseys, baselayers, waaronder een speciale singlet voor dames, t-shirts en een short voor mountainbikers. In de hele collectie is gebruik gemaakt van two-way stretch stoffen met vochtafvoerende eigenschappen die zorgen voor comfort.

Ook zijn zakken op de rug verder verbeterd met een slimmere plaatsing van de ritsen zodat ze nog makkelijker bereikbaar zijn. De baselayers voeren vocht snel af, zodat je comfortabel even een pauze kan nemen zonder te snel af te koelen. Deze baselayers komen in twee varianten: zonder mouwen voor warme dagen en een dames singlet. Deze heeft drie zakken op de achterkant om extra spullen mee te nemen.

Speciale aandacht is ook gegaan naar kleding voor fietsers die graag wat meer casual willen rondrijden. Voor hen heeft Protest Cycling twee t-shirts ontwikkeld en een regular fit MTB-broek. Deze zijn van dezelfde stretch stoffen gemaakt als de rest van de cyclinglijn en zijn dus uiterst comfortabel en ze voeren goed vocht af. De short is afgewerkt met een zeem voor comfort tijdens lange ritten, heeft drie grote zakken en reflecterende details om extra op te vallen.

Van de gebaande paden

Om de nieuwe collectie goed op de proef te stellen en uitgebreid te testen, zijn ze naar de Griekse Peloponnesos gegaan. Dit verbazingwekkend mooie schiereiland staat bekend om haar uitgestrekte berglandschap en rijke historie. Hier bevinden zich talrijke gravelwegen en uitdagende afdalingen die zich uitstrekken tot aan de kust. En dat levert natuurlijk hele mooie plaatjes op.

Meer info over de collectie & de prijzen ->