Samen met Cycle Travel lanceert Fiets dit jaar vijf fietsreizen. In Spanje, Frankrijk, Portugal en op Ibiza. Met de eerste reis nog vers in het geheugen zetten wij momenteel de puntjes op de i voor de eerstvolgende reis in Frankrijk.

LEVEN ALS EEN PROF
Dat we geen goed weer nodig hebben om van jouw fietsvakantie een feestje te maken leerden we van onze eerste fietsreis in Calpe. Vijf dagen regen weerhielden ons er niet van om iedere dag mooie kilometers te fietsen en prachtige cols te beklimmen. Het ‘leven als een prof’-concept maakt dat ook makkelijker. Na een vers powerontbijt, variërend van havermout, pannenkoeken en omeletten, gooi je jouw gepersonaliseerde rugtasje met extra kleding achterin de Cycle Travel-ploegleidersauto. Op de top van de beklimming word je opgewacht, je bidons worden gevuld en je trekt een jasje aan voor de afdaling. Mocht het nodig zijn, dan kun je je zelfs helemaal omkleden en droge kleding aantrekken.

FRANKRIJK: VERKEN DE TOUR DE FRANCE
Je krijgt de kans om de beroemde terrassenklim van de Lascets de Montvernier te verkennen, die later ook in de Tour de France zal worden gereden. We starten in Saint-François-Longchamp, ofwel het hart van het grootste fietsgebied van de wereld. Van de bekendste Alpencols tot de verborgen juweeltjes, wij kennen ze en jij na deze fietsvakantie ook.

VIP OP DE CROIX DE FER
Tijdens de fietsvakantie in Frankrijk fiets je niet alleen zelf, maar supporter je ook het profpeloton tijdens twee etappes van de Tour de France. Geniet van ons VIP-arrangement als de profs de Croix de Fer beklimmen, tijdens de etappe waarin ze finishen op Alpe d’Huez. Slaap in een ruime kamer in een van de moderne chalets en ontwaak in een prachtig berglandschap. Het belangrijkste tijdens deze fietsvakantie is niet dat jij hard fietst, maar vooral dat je hard geniet. Met het concept ‘leven als een prof’ kiezen we voor kleine groepen, dus we hebben slechts een beperkte beschikbaarheid.

WIL JIJ LEVEN ALS EEN PROF?
Onze fietsvakanties zijn iets voor jou wanneer je zin hebt om de mooiste wegen te ontdekken, als je houdt van lekker eten en je jezelf graag laat bevoorraden tijdens de fietsrit. Je bent niet bang om te lachen en hebt een positieve mindset. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan verwelkomen we je graag bij een van onze fietsvakanties!

BELEVING
Wat maakt op pad gaan met Fiets Travel zo speciaal? Allereerst zijn onze accommodaties van hoog niveau, helemaal ingesteld op fietsers. De kamers zijn ruim, chalets zijn modern ingericht en het eten is voortreffelijk geregeld. We noemen het ‘leven als een prof’ en doelen daarbij op de volledige verzorging van je fietsvakantie. Je hoeft je niet druk te maken om de details, alles is geregeld. Leven als een prof staat niet voor hard fietsen, maar voor hard genieten op de fiets. We zorgen samen voor een mooie groepsdynamiek en het fietsen verbindt ons allemaal. Iedere ochtend word je wakker in een mooi chalet, in een prachtig berglandschap. De geur van versgemalen koffiebonen komt je tegemoet en er staat een uitgebreid ontbijt klaar. Ga je net als de professionals voor verse havermout of kies je voor dat heerlijke omeletje of broodje kaas? We werken met verse lokale producten en zorgen dat elke dag goed begint. Na de ritten zorgen we direct voor het herstel. Een heerlijk pannenkoekje of pasta met een lekker drankje gaat er wel in na een mooie ronde. Ook voor het diner werken we met lokale ingrediënten.

DETAILS
Een welkomstpakket, je eigen waszak, een gepersonaliseerde rugzak die ook voor de extra kleding onderweg kan dienen; overal is aan gedacht. Vanaf het moment dat je arriveert op onze locatie hoef je alleen nog maar te fietsen en vooral te genieten! Je fiets wordt elke dag gewassen en nagelopen.

De routes zijn met zorg uitgezocht en allemaal persoonlijk verkend. Het begeleidingsteam is een eenheid met de deelnemers, jullie maken samen het avontuur, doen mooie herinneringen op en sluiten nieuwe vriendschappen.

Meer informatie of direct boeken? Check cycle-travel.nl/fiets-tour-de-france-2022