Frisse look
SIGMA SPORT presenteert zich met een nieuwe look bij de start van het fietsseizoen. ‘Als specialist in (GPS) fietselektronica willen we ons merk versterken met een fris, modern, dynamisch en authentiek logo. Tegelijkertijd richten we ons op een jonger en meer internationaal publiek. De introductie van het nieuwe logo markeert ook de start van een hele reeks productintroducties de komende maanden, zoals nu ons nieuwe assortiment GPS fietscomputers, om ons beter te positioneren voor de toekomst’, aldus Sigma.

De eerste introductie is de uitbreiding van de ROX familie, namelijk met de ROX 2.0, de ROX 4.0 en de ROX 11.1 EVO GPS fietscomputers. Voor ieder wat wils: van recreatieve fietsers tot professionele racers.

ROX 2.0: GPS fietscomputer voor de recreatieve fietser
De ROX 2.0 GPS fietscomputer is perfect voor al die recreatieve sporters. De aantrekkelijke geprijsde ROX 2.0 meet de basisgegevens zoals snelheid en afstand via het GPS signaal, een snelheidssensor is hierdoor overbodig. Het instapmodel is al compatibel met de smartphone, zodat je slimme functies als turn-by-turn navigatie (via de komoot app) en Smart Notifications kunt gebruiken, je ziet dan Whatsappjes of inkomende oproepen in de display verschijnen. In de nieuwe SIGMA RIDE App kun je je rit uitlezen of via de Live View direct zien op de kaart waar je bent en welke afstand je al afgelegd hebt. Ook kun je via de app je data eenvoudig (indien gewenst ook automatisch) uploaden naar Strava of je displayinstellingen naar wens aanpassen. Maak je gebruik van  een e-mtb/e-gravelfiets, geen probleem, ook daar kan deze computer mee verbonden worden.

Adviesprijs: vanaf € 69,95