Santini is lekker bezig, als het gaat om kleding maken voor speciale gelegenheden. Ze zijn partner van de A.S.O. en maken niet alleen de officiële kleding voor de Tour de France, maar ontwerpen daarom ook voor een heleboel klassiekers bijzondere setjes fietskleding. Zoals die hieronder, voor Parijs-Roubaix.

Santini L’Enfer du Nord collection

Sterker nog, voor P-R maken ze twee kledinglijnen. De L’Enfer du Nord collectie bestaat uit een jersey en een technical t-shirt en is er zowel voor mannen als voor vrouwen. De kleuren zijn zo gekozen dat ze model moeten staan voor ‘de Hel’.

Voor de ‘gewone’ Parijs-Roubaix collectie hebben de ontwerpers zich laten inspireren door de patronen en kleuren die de renners onderweg tegenkomen op de kasseienstroken.

De 119e editie van Parijs-Roubaix vindt dit weekend plaats, de vrouwen rijden op zaterdag 16 april, de mannen op zondag 17 april.

Voor bij de jerseys heeft Santini bibshorts, baselayers, caps, handschoenen, buffs, sokken en zelfs een jack met Polartec NeoShell, waterdicht en ademend.