Voor dames die ik bij hoge temperaturen graag flinke wandelingen maken, zijn goede wandelsandalen voor dames een goede investering. Je kunt het beste wandelsandalen voor dames kopen met een voorgevormd voetbed en goede demping, zodat je ook op sandalen lange afstanden kunt afleggen. Het aanbod aan dames wandel sandalen is echter behoorlijk groot en helaas zijn niet alle wandelsandalen even comfortabel als je ze lange tijd draagt. Naast de kwaliteit van het voetbed is het bijvoorbeeld ook belangrijk dat de bandjes niet snijden of schuren. Verder kun je het beste wandel sandalen voor dames kopen die je met precies kunt laten aansluiten op je voeten; dit kan bijvoorbeeld met klittenband. Als de sandalen namelijk goed aansluiten, gaan ze minder snel schuren en krijg je minder snel blaren. 

In deze koopgids


Dit zijn de beste wandelsandalen voor dames van 2022

In de top 10 beste wandelsandalen voor dames zijn de webshops met de beste prijs automatisch geselecteerd. Je hebt dus direct de voordeligste webshop te pakken!


De 10 beste wandelsandalen voor dames van 2022 uitgelicht


1. Teva Terra Fi Lite

Beste wandelsandalen voor dames
Teva Terra Fi Lite

Kleur: Zwart

Teva Terra Fi Lite

op voorraad
sinds 6 april 2022 11:34

De Teva Terra Fi Lite zijn wat ons betreft de beste wandelsandalen voor dames van dit moment. Deze sandalen van Teva hebben een ergonomisch ontworpen voetbed en zijn goed aansluitend te maken met behulp van klittenband. Daarbij hebben deze Teva wandelsandalen voor dames een rubberen voetbed dat bestand is tegen water en bewerkt is met Microban. Dit is een antibacteriële technologie, gebaseerd op zink, die ervoor zorgt dat bacteriën minder kans krijgen om zich te vermeerderen en onaangename geurtjes worden voorkomen.

De nylon tussenzool zorgt voor extra stabiliteit en ondersteuning en in de hak is een ShocPad aangebracht voor een goede demping. De buitenzool is een Spider Original zool van rubber. Deze zool heeft een grof anti-slipprofiel dat ervoor zorgt dat je een goede grip hebt op allerlei soorten terreinen. Het bovenwerk (de bandjes) zijn gemaakt van polyester en voorzien van een zachte padding. Hierdoor wordt de druk goed verdeeld en krijg je minder snel blaren of schuurplekken.

Bekijk de Teva Terra Fi Lite bij deze vertrouwde webshops:

Laatste Amazon prijs update was op: 6 april 2022 11:34

2. Teva Sanborn Universal

Beste fraaie wandelsandalen voor dames
Teva Sanborn Universal

Kleur: Zwart

Teva Sanborn Universal

op voorraad

De Teva Sanborn Universal Dames Wandelsandalen zijn ook een prima keuze als je goede wandelsandalen voor dames zoekt. Deze stijlvolle wandelsandalen hebben een voorgevormd voetbed dat de druk onder je voeten goed verdeelt. Ze zijn gemaakt van stevig rubber in combinatie met een dempend voetbed van EVA materiaal. Je kunt er zonder problemen mee door het water lopen en de rubberen zool zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Ze hebben wel een minder diep profiel dan de Teva Terra Fi Lite wandelsandalen voor dames. Als je op onverharde paden gaat wandelen, is dat een betere keuze.

De Teva wandelsandalen voor dames hebben bandjes van polyester met een zachte voering. Hierdoor dragen ze erg comfortabel en snijden de bandjes niet in je vel. Het polyester materiaal is daarnaast sneldrogend, waardoor je voeten snel weer droog zijn als je door een rivier, plas of nat gras bent gewandeld. Hou er rekening mee dat deze Teva wandelsandalen voor dames klein vallen. Je kunt het beste een maat groter bestellen.

Bekijk de Teva Sanborn Universal bij deze vertrouwde webshops:


3. Panama Jack Sulia Basics B2

Ook de Panama Jack Sulia Basics B2 zijn een goede keuze als je de beste wandelsandalen voor dames zoekt. Deze mooie leren wandelsandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en hebben een elegante vorm. De bandjes zijn gemaakt van nubuckleer, waardoor de sandalen ademen en (bij de juiste verzorging) een lange levensduur hebben. Ook het voetbed is bekleed met leer, waardoor je minder snel last krijgt van zweetvoeten. Doordat de bandjes sluiten met klittenband kun je ze precies op maat maken voor jouw voeten en sluiten ze altijd goed aan. Dat zorgt er ook meteen voor dat je minder snel last krijgt van wrijven en blaren.

De tussenzool van deze goede wandelsandalen voor dames is gemaakt van kurk. Dit natuurlijke materiaal is licht van gewicht en zorgt voor een prettige demping. Daarbij draagt het ook bij aan de stijlvolle look van de dames wandelsandalen van Panama Jack. Onder de kurklaag zit een rubberen loopzool met een diep profiel dat voor veel grip zorgt. 

Bekijk de Panama Jack Sulia Basics B2 bij deze vertrouwde webshops:


4. Teva W Mahonia Stitch

De W Mahonia Stitch zijn ook fijne Teva wandelsandalen voor dames. Deze camelkleurige sandalen zien er ontzettend modieus uit, terwijl zo toch een groot draagcomfort bieden. Het zijn soepele leren wandelsandalen voor dames met een verhoogde hak. De lichtbruine bandjes zijn gemaakt van nubuck leer en zijn van hoge kwaliteit. Doordat ze heel soepel zijn en sluiten met klittenband, zijn ze perfect aansluitend te maken op de vorm van je voeten. Hierdoor blijven de dames wandelsandalen van Teva goed op hun plaats tijdens het wandelen en heb je minder snel last van blaren.

Voor extra comfort zijn de wandel sandalen voor dames voorzien van een hielkussentje en een kussentje van Poron schuim onder de bal van de voet. Deze zorgen voor drukverlichting en demping, waardoor je minder snel pijnlijke voeten krijgt tijdens het lopen. De tussenzool is gemaakt van kurk en loopt van 1 cm onder de voorvoet naar 3 cm onder de hiel. De buitenzool is gemaakt van lichtgewicht rubber en is zeer gripvast. Hierdoor zijn de dames wandel sandalen van Teva geschikt voor wandelingen op allerlei soorten terreinen.

Bekijk de Teva W Mahonia Stitch bij deze vertrouwde webshops:


5. Skechers On-The-Go 600

Beste goedkope wandelsandalen voor dames
Skechers On-The-Go 600

Kleur: Zwart

Skechers On-The-Go 600

op voorraad

De Skechers On-The-Go 600 zijn de beste goedkope wandelsandalen voor dames. De sandalen hebben een ergonomisch gevormd voetbed met een subtiele textuur die ervoor zorgt dat je niet heen en weer schuift over het voetbed. Door de wat opgerichte neus maak je je loopbewegingen makkelijker af en zorgen de sandalen voor een goede afwikkeling van je voet. Doordat ze zacht zijn, vormen ze zich goed naar je voeten. Daarbij zorgen de zolen voor een prettige demping, waardoor je voeten minder snel overbelast raken en pijn gaan doen. 

Verder hebben de Skechers wandel sandalen voor dames elegante slanke bandjes die de sandalen ook geschikt maken voor casual outfits. De binnenkant van de bandjes is gevoerd en op bepaalde plaatsen voorzien van polstering. Hierdoor wordt de druk goed verdeeld en krijg je minder snel blaren door schurende bandjes. De dames wandel sandalen van Skechers hebben een normale pasvorm en zijn verkrijgbaar in 7 verschillende maten.

Bekijk de Skechers On-The-Go 600 bij deze vertrouwde webshops:

Laatste Amazon prijs update was op: 6 april 2022 11:34