Het is weer lente! Gelukkig is het ook prachtig weer om het fietsen weer – mocht je dat in de winter niet gedaan hebben – op te pakken. Deze vijf straaljagers op FindYourBike staan te popelen om met een nieuwe eigenaar van de zon te genieten…

Trek Domane AL3 Disc

De Domane AL 3 Disc is een soepele, stabiele en heerlijk rijdende racefiets. Hij blinkt uit tijdens lange toertochten of groepstrainingen en komt zelfs vlot vooruit op lichte gravelpaden. Het lichte en comfortabele frame is voorzien van een dempende carbon voorvork, kwaliteitsonderdelen en een breed versnellingsbereik voor grote fietsavonturen. Belangrijk voor jou zijn fantastische rijeigenschappen en een superscherp prijskaartje. Voor een mooie prijs ben jij de hele lente en zomer voorzien van een goede fiets die jou zeker niet zal teleurstellen.

Adviesprijs: €1149
Bekijk hier de fiets.

Cube Attain Race 2022

De Cube Attain is een zeer populaire fiets en niet zonder reden. Dankzij de uitgekiende keuze van onderdelen doet deze Attain niet onder voor racefietsen die iets duurder zijn. Hiermee heb je een geweldige Cube racefiets waarmee je kunt gaan rijden. Met deze Cube Attain rijd je gegarandeerd veel plezierige kilometers en ben je klaar voor nieuwe sportieve avonturen.

Adviesprijs: €1099
Bekijk hier de fiets.

Cube Attain Race

Scott Addict 20 2022

De Scott Addict 20 is een prachtige carbon endurance fiets. De fiets is uitgerust met een Shimano Ultegra aandrijving, die voor de prijs een zeer goede versnelling geeft. De fiets is uitgerust met hydraulische schijfremmen, dus je hebt genoeg remkracht in alle weersomstandigheden. Vooral in de zomer en lente zal je mooie tochten kunnen maken met deze racefiets. Er hangt een iets hoger prijskaartje aan, maar het zal al het geld helemaal waard zijn.

Adviesprijs: €3099
Bekijk hier de fiets.

Scott Addict 20 2022
Specialized Allez E5 Sport

De Allez E5 sport biedt alles dat je nodig hebt om op volle snelheid de weg te veroveren. Met het E5 Premium Aluminium frame en de betrouwbare Shimano Sora groepset is deze fiets een uitstekende keuze voor beginnende rijders. Voor een goede prijs is deze fiets dan ook van jou en kan je echt gaan knallen deze lente en zomer.

Adviesprijs: €1350
Bekijk hier de fiets.

Scott Speedster 10

De Scott Speedster 10 is het topmodel in de Scott Speedster serie. Deze fiets is ideaal voor veeleisende fietsers die niet alleen een goede fiets willen, maar ook een fiets met een unieke uitstraling. De kabels zijn goed weggewerkt in het frame. Dit zorgt er niet alleen voor dat de fiets er goed uitziet, maar ook dat de kabels veel minder snel slijten. Bovendien heeft de fiets een zeer sterk aluminium frame en solide rijeigenschappen. Deze fiets is van alle gemakken voorzien en is ideaal voor de warmere dagen. Wacht dus niet langer en scoor dit pareltje op FindYourBike.

Adviesprijs: €1999.
Bekijk hier de fiets.

Scott Speedster 10