Al een tijdje zijn we bezig geweest om op onze site een mooie pagina te creëren waar we de belangrijkste kalenders goed kwijt kunnen. Dat is nu eindelijk gelukt. Daardoor vind je nu op één pagina de drie belangrijkste kalenders voor fietsers en wielerliefhebbers.

Zo hebben we in samenwerking met CycloWorld hier een overzicht van alle cyclo’s. Of je nu in eigen land een toertocht als de Amstel Gold Race wilt rijden, of een extreem zware etappekoers als de Tour TransAlp; het aanbod aan cyclo’s is enorm.

Ook hebben we in samenwerking met de NTFU een pagina aangemaakt. Hier vind je alle toertochten en kun je ook nog filteren waar en wanneer je een toertocht wilt rijden.

Tot slot hebben we ook nog een pagina gemaakt waar je alle belangrijke mannen- en vrouwen koersen kunt vinden op profniveau. Van de klassiekers tot de Ronde van Guangxi: alles kun je hier vinden.