Een koepeltent met 4 persoons slaapcabine is ideaal als eerste tent of als bijzettentje. Koepeltenten zijn vaak gemakkelijk op te zetten en daardoor ook geschikt voor beginnende kampeerders. De ene 4 persoons koepeltent is echter de andere niet, waardoor het nog best lastig kan zijn om de juiste koepeltent te kiezen. Om je te helpen een goede keuze te maken, hebben wij de beste koepeltenten voor 4 personen voor je verzameld in een top 10.

In deze koopgids


Dit zijn de beste 4-persoons koepeltenten van 2022

In de top 10 4-persoons koepeltenten zijn de webshops met de beste prijs automatisch geselecteerd. Je hebt dus direct de voordeligste webshop te pakken!


De 5 beste 4-persoons koepeltenten van 2022 uitgelicht

Beste koepeltent voor 4 personen
Vaude Campo Grande XT

Gewicht: 4911 gram
Stahoogte: 140 centimeter

Vaude Campo Grande XT

op voorraad

De Vaude Campo Grande XT is de beste koepeltent voor 4 personen van dit moment. Deze leuke oranje met roestkleurige koepeltent valt zeker op op de camping en zal ook niet misstaan als je hem opzet op een mooie plek in de bergen. Hij heeft een vloeroppervlak van 240 x 220 cm en is 140 cm hoog. Hierdoor voelt hij lekker ruim. In de kleine vestibule kun je je schoenen en eventueel een rugzak kwijt.  Doordat de 4 persoons koepeltent van Vaude slechts 4,8 kg weegt is hij ook ideaal voor een