De nieuwste editie van Fiets ligt nu in de winkel. In deze editie vind je onder meer alles over de belangrijkste ontwikkelingen in de historie van de racefiets, hebben we een dozijn tubeless ventielen getest en namen we twee tijdritfietsen onder de loep.

Dit staat er allemaal in: twee tijdrittoppers én een opzetstuur, wat is beter? We namen de Canyon Speedmax CFR Disc eTap en Orbea Ordu M10ILTD onder de loep en zetten een opzetstuur op een Giant Propel. Wat is het verschil tussen een tijdritfiets en een racefiets met alleen een simpel opzetstuur?

Naar het WK met een (hulp)motor, Rob gaat proberen mee te doen aan het WK e-mountainbike en deelt in Fiets 2 de eerste stap in zijn voorbereidingen. Ken je dat verhaal van die powermeter? Die kwam er niet. Het verhaal over de Nederlandse start-up iQ2. In de graveltest gaan we op pad met de Cube Nuroad C:62 Pro, een fiets van €2199. Voor de MTB-test maakten we gebruik van de Canyon Spectral CF8 Mullet.

Noem een fietsonderdeel dat al honderd jaar exact hetzelfde is. Juist, het prestaventiel. Toch lijkt het erop dat de evolutie nu echt in gang is gezet, met dank aan tubeless banden en vloeibare latex. Fiets test een dozijn tubeless ventielen en geeft tips. En verder in Fiets editie 2: Coen Vermeltfoort over zijn trainings- en voedingsgewoonten, gaat hardlopen wel samen met wielrennen? De racetest van Léon van Bon, een nieuwe Lapierre-fiets en heel veel meer!

Bestel de nieuwe editie van Fiets hier en betaal naar een adres in Nederland geen verzendkosten!