Als partner van hét meerdaagse bucketlist event The Ride organiseert Fiets op maandag 24 januari een speciaal webinar waarin je alles te weten komt over deze achtdaagse wielertocht. Deelnemer en Fiets-collega Jeffrey van der Tuin vertelt samen met koersdirecteur Carlo van Nistelrooy vanaf 19.30 uur alles over dit grootse wielerevenement dat dit jaar van 5 t/m 12 juni plaatsvindt. Meld je hier gratis aan voor dit webinar dat je vanachter de laptop kunt volgen.

Wordt The Ride powered by Shimano Service Center jouw wielerdoel voor 2022? Zet de eerste stap en meld je nu meteen aan voor ons informatiewebinar!

In de presentatie van een uur krijg je een volledig beeld van het evenement. Natuurlijk is er het overzicht van de acht etappes van in totaal 1350 km met 17.000 hm. De geheel vernieuwde route begint dit jaar met de Ventoux, maar ook Alpe d’Huez, de Madeleine, Ballons in de Vogezen en kuitenbijters in het Saarland en de Waalse Ardennen staan op het programma. Prachtige etappes dus, door Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en België die voor elke toerfietser met doorzettingsvermogen te fietsen zijn.

The Ride 2022

Jeffrey en Carlo vertellen daarnaast alles over de voorbereidingen op The Ride 2022 – met deelnemersbijeenkomsten en webinars over training, voeding, materiaal – maar ook over het ritme van een The Ride-dag. Als deelnemer krijg je tijdens The Ride namelijk de Royal Treatment zodat jij je helemaal op het fietsen kunt concentreren. De crew – met hulp van 100 vrijwilligers – zorgt voor een gemoedelijke sfeer waarin het de wielrenner aan niets ontbreekt. Er is motorbegeleiding door ervaren motards, mechanische ondersteuning door het team van Shimano Service Center, medische verzorging met een arts, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en masseurs. Ontbijt, lunch en diner komt uit eigen The Ride-keuken met vertrouwde Nederlandse topsportkwaliteit. Bovendien heeft elke etappe twee uitgebreide verzorgingsposten met SiS-sportdrank, fruit, koeken, bouillon en pannenkoeken.

Bovendien krijg je bij inschrijving voor 1 februari ook een uitgebreid sportvoedingspakket van voedingspartner Science in Sport. Vanuit de koerswagen coördineert de koersdirecteur het geheel en mocht het nodig zijn is er ook nog een bezemwagen. Natuurlijk zorgt het hele team dat er onderweg ook moreel gesteund worden, zo word je ook nog als ware wielerheld toegejuicht door jouw eigen supporters.

Voor The Ride 2022 zijn nog een beperkt aantal deelnamepakketten beschikbaar, dus haak aan en finish als een ware wielerheld op 12 juni bij het Shimano Experience Center in Valkenburg!

Meer informatie over The Ride: www.the-ride.cc. Aanmelden voor de webinars kan op https://www.the-ride.cc/informatieavonden.