Op vrijdag 26 november is het Black Friday, de dag waarop met hoge kortingen wordt gestrooid om consumenten naar de (online)winkels te lokken. Vorig jaar werd Black Friday uitgesmeerd over meerdere dagen om grote drukte in de winkels te voorkomen. Ook dit jaar is dat het geval. Wij zetten de mooiste kortingsacties uit de fietsbranche voor je op een rij.

Probikestickers

Erbij fietsen als een prof
Profs hebben een eigen naamsticker op hun fiets of helm. Ook jij kunt erbij rijden als een echte prof en pronken met je naam. Oké, een beetje ijdel is het wel, maar het ziet er wel leuk uit. Ook leuk om cadeau te doen aan fietsvrienden. Met de kortingscode ‘BLACK FRIDAY’ ontvang je 30% korting op het premium-pack van Pro Bike Sticker. Ga naar hun site voor meer info.

Black Friday bij Mantel
Mantel heeft een eigen pagina aangemaakt met daarop een overzicht van alle kortingsacties. Handig! Check het hier.

Dagelijks feest bij Futurumshop
Vanaf 19 november is het dagelijks feest bij Futurumshop. Van fietskleding tot onderkleding en fietstrainers, bij Futurumshop zijn er een hoop leuke kortingsacties. Ook Futurumshop heeft een eigen pagina met daarop alle acties. Bekijk het hier.

Actie bij 12GO Biking
Voor 12GO Biking geldt hetzelfde als bij Mantel en Futurumshop. Ook zij komen met leuke acties op de proppen. Bekijk ze hier.

Black Friday bij Wiggle
Ook bij Wiggle leuke kortingsacties. Helmen, fietsen, fietscomputers, onderdelen, schoenen en heel veel meer vind je hier.

Specialized Roubaix

Lees ook

Getest: Specialized Roubaix Pro, fluitend over keien en gravel

Isadore
Bij Isadore kun je tussen de 20 en 30 procent korting besparen op bijna alle producten. Bekijk het op de website van Isadore.

Le Col
Bij het Britse Le Col kun je tot wel 45 procent korting scoren op wielerkleding. Neem hier maar een kijkje.

Assos
Ook bij het Zwitserse Assos kun je goedkoper een setje kleding scoren. Tot wel 50 procent in de aanbieding! Check deze site.

Stolen Goat
Bij Stolen Goat is het VIG-week: Very Important Goat Week. Het Australische bedrijf komt met twee speciale Black Friday-setjes die je met 25 procent korting hier kunt bestellen.

Stolen Goat VIG Week Stolen Goat VIG Week

Ornot
De Amerikanen hadden zaterdag een leuke kortingsactie van 20 procent, zélfs op producten in de sale. Houd dus de website in de gaten, want ongetwijfeld komt er deze week nog iets van een actie.

Chain Reaction
Tot wel 50 procent korting bij Chain Reaction. Bekijk hier de website.

Ekoï
Bij het Franse Ekoï strooien ze wel vaker met kortingsacties. Nu kun je 50 procent korting scoren op bijvoorbeeld veel wielerkleding.

Dit artikel wordt aangevuld.