Isaac komt met een nieuw kleurtje voor de befaamde Element. Al sinds 2013 maakt de Element deel uit van het assortiment van het Nederlandse bedrijf en is in die acht jaar tijd een vaste waarde geworden. Nu komt er een ‘Crystal Black’-uitvoering.

De Element maakte een paar jaar deel uit van het profpeloton toen de renners van Roompot erop reden, maar door het stoppen van die ploeg is Isaac niet meer op het hoogste wielerniveau te bekennen. Fietsen maken ze echter nog steeds en ook gravelbikes en mountainbikes worden inmiddels verkocht.

De nieuwe Isaac heet Isaac Element Crystal Black, een fiets met lichtgewicht carbonframe (750 gram), geïntegreerd cockpitsysteem en IFS balhoofdsysteem. De kabels lopen vanuit het stuur door het frame naar de uitgangen, wat niet alleen mooier is voor het oog, maar ook aërodynamisch is. “De agressieve geometrie past perfect bij de pure wedstrijdrijders die ook bergop het verschillen willen maken”, schrijft Isaac in het persbericht.

Vanaf €4.099 is de nieuwe Isaac Element ge configureren naar smaak. Bekijk hieronder enkele mooie plaatjes van de nieuwe uitvoering. Meer informatie vind je hier.

Isaac Element Black Crystal Isaac Element Black Crystal Isaac Element Black Crystal Isaac Element Black Crystal Isaac Element Black Crystal