Continental bestaat 150 jaar en dat vieren ze samen met de Duitse online fietsshop Bikecomponents. Hoe? Door 150 supertoffe OPEN NEW U.P gravelbikes te maken in een limited edition uitvoering en die uit te rusten met speciale gele Terra Trail banden.

De OPEN krijgt een unieke ‘Continental Yellow’ paintjob en een volgnummer tussen de 1 en 150. Hij gaat 5.083,02 kosten en is te koop via bikecomponents.de.

De fiets wordt afgemonteerd met een complete Shimano GRX810 groepset, een dropperpost en dus de 40mm brede Terra Trail banden in een speciale gele uitvoering. Ieder frame wordt met de hand gespoten en zit vol mooie details.

Je kunt hem niet zomaar in je winkelwagentje gooien. Via de site kun je een aanvraag doen, je krijgt dan een seintje als de fiets leverbaar is en je uitverkozen bent en dus bij de 150 gelukkigen hoort.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.