FindYourBike heeft weer vijf mooie fietsen verzameld. Ditmaal gaat het om fietsen voor een schappelijke prijs, namelijk voor onder de €2500. Benieuwd of er iets tussenzit? Bekijk dan de top vijf hieronder. Meer mooie fietsen vind je natuurlijk op FindYourBike.

1. Sensa Romagna Disc SLE
Voor een goede racefiets is het niet altijd nodig om je hele spaarrekening leeg te halen. Neem bijvoorbeeld deze Romagna Disc SLE van het Nederlandse merk Sensa. Dit is een racefiets voor wielrenners die graag een kwalitatief goede racefiets zoeken om jarenlang met veel plezier mee te rijden. Het frame is van lichtgewicht aluminium en is mooi afgewerkt dankzij de verborgen kabels. De zithouding is comfortabel, zodat je urenlang in het zadel kan blijven zitten zonder dat je rug extra belast wordt. De carbon voorvork zorgt voor nog wat extra comfort en een fijn stuurgedrag. De fiets is afgemonteerd met de Shimano 105 R7020 groepset. Deze heeft veel technieken van Ultegra overgenomen, waardoor hij bijzonder goed presteert. Dankzij een 11-32 cassette kun je deze racefiets ook meenemen naar het hooggebergte en zonder problemen boven komen. Met de hydraulische schijfremmen zorgt hij altijd voor goede remprestaties.

Prijs: €1299
Klik hier voor de fiets.

Sensa Romagna Disc SLE

2. Kuota Kuraro
Deze vijf jaar oude racefiets wordt door zijn huidige eigenaar verkocht in verband met de aanschaf van een nieuwe fiets. De Kuota Kuraro is uitgevoerd in maat L en heeft een stijf, maar tevens super licht aerodynamisch frame. Perfect voor zowel de vlakke Nederlandse wegen, als de steile Alpen. Hij is volledig afgemonteerd met Campagnolo. Er zitten wat gebruikssporen op de cranks maar verder is de fiets jaarlijks onderhouden bij de fietsenmaker en ziet hij er nog goed uit.

Prijs: €1500
Klik hier voor de fiets.

Kuota Kuraro

3. Bianchi Intenso
Deze tweedehands Bianchi Intenso heeft een carbon frame, maat 57, en is afgemonteerd met Campagnolo Potenza 2×11. Hij ziet er nog uit als nieuw en wordt samen met vele losse onderdelen verkocht. Cassettes: 12-27 Chorus, 12-29 Potenza, 12-32 Centaur, 1-11-speed Campa-ketting Chorus, 1-11-speed KMC X11 EL – zilver. Daarbij zit ook een KMC quicklink, zwart stuurlint van Lizard Skins, een zadeltasje, een fietspomp en twee bidonhouders. Kortom met deze fiets kun je meteen op pad!

Prijs: €2050
Klik hier voor de fiets.

Bianchi Intenso

4. Apex Blackbuck
Deze tweedehands Apex Blackbuck is gebouwd in 2018 en momenteel op zoek naar een nieuwe eigenaar. Het frame is gemaakt van carbon en is maat M. De fiets is goed onderhouden en afgemonteerd met Shimano Ultegra Di2. Het schakelen gaat elektronisch en dankzij de schijfremmen heb je bij alle weersomstandigheden betrouwbare remprestaties.

Prijs: €2000
Klik hier voor de fiets.

Apex blackbuck

5. Caad 13 Disc Women’s
Als je op zoek bent naar een hoogwaardige aluminium racefiets voor dames, dan heb je de juiste fiets gevonden. De Caad 13 is een upgrade van de Caad 12 en is afgemonteerd met Shimano 105. Het nieuwe aluminium frame heeft een andere achterdriehoek gekregen, waardoor de fiets nog soepeler rijdt. Ook is er door de nieuwe buisvorm een winst in luchtweerstand van 30% gerealiseerd. Er is in dit frame ruimte voor banden tot wel 30 mm breed, om zo nog meer comfort toe te kunnen voegen indien gewenst. De fiets is nu uitgerust met Vittoria Zaffiro Pro banden.

Prijs: €2199
Klik hier voor de fiets.

Caad 13 Disc Women’s 105