Je moet het maar durven: een podcast over wielrennen beginnen in een overvol podcastlandschap. De mannen van CycloWorld doen het gewoon met ‘Cycloworld de Podcast’. En met succes!

Wat maakt deze podcast anders dan andere? Het is de enige wielerpodcast die exclusief gaat over het rijden van evenementen. Natuurlijk gaat het veel over cyclo’s (ook wel granfondo’s genoemd). Maar ook toertochten zoals de Amstel Gold Race of Luik-Bastenaken-Luik, etappekoersen, goededoelentochten en veel meer. De evenementen staan centraal, maar aanverwante onderwerpen zoals materiaal, voeding en training komen ook voorbij.

De podcast wordt gehost door Gran Fondo liefhebber Herman van Tilburg. Vaste tafelgasten zijn cyclo-veelvraat Herman Nekkers (goed voor meer dan 50 cyclo’s) en Frank Jansen (hoofdredacteur Cycloworld). Regelmatig schuiven bekende en minder bekende gasten aan.

Nieuwsgierig? Beluister alle podcasts hier. En natuurlijk vind je CycloWorld de Podcast ook in je favoriete podcastapp.