Dit voorjaar lanceerde de NTFU de Fietssport app, een complete wielergids voor in je achterzak. Handig om bijvoorbeeld de beste routes te downloaden en de leukste spots te ontdekken. Nu is er een nieuwe feature toegevoegd aan deze app, je kunt meedoen aan leuke challenges.

Ze trappen de af met de Shimano Gravel Gouverneur en de Kuitenbijter. Challenge voltooid? Dan ontvang je een digitale medaille. Hoe meer medailles, hoe voller je prijzenkast. Meer info over de app vind je hier.

Kuitenbijter

Bedwing 20 klimmen. Voltooi je de uitdaging vóór 1 oktober? Dan maak je kans op de exclusieve Fietssport-bolletjestrui waarmee je laat zien dat jij de bergkoning(in) bent.


Foto: Bram de Vrind

Shimano Gravel Gouverneur

Voltooi tenminste 5 gravelstroken in het Kroondomein, het gravelwalhalla op de Veluwe. Doe dit snel, want het gebied is van 15 september tot 25 december gesloten voor publiek.


Foto: Ard Krikke

Hoe werkt het?

De functionaliteit is er alleen voor Fietssport PLUS-leden. Download de nieuwste versie van de app en je ziet vanzelf twee nieuwe icoontjes onder in de menubalk: prestaties en tracken. Onder ‘Prestaties’ vind je toffe uitdagingen die ze voor jou hebben klaargezet, zoals de Shimano Gravel Gouverneur en de Kuitenbijter.

Meedoen is simpel: klik voordat je op pad gaat op de ‘Tracken’ knop en zorg dat locatie delen op je telefoon is ingeschakeld. Zolang deze knop rood kleurt, word je automatisch ingecheckt op fietsspots langs jouw route.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.