Advertorial – Blijf je deze zomer ook in eigen land? Pomp de fietsbanden dan maar stevig op, want je kunt lekker voordelig met trein en fiets op stap. Tot en met 15 september krijg je namelijk 25 procent korting op de Fietskaart Dal. Het is natuurlijk hartstikke leuk om in een bekende omgeving op de fiets te stappen voor een mooi trainingsritje, maar nog leuker is het om nieuwe plekken te ontdekken. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om in de mooie Veluwe te fietsen, op de Utrechtse Heuvelrug of in de Achterhoek? Net wat verder van huis, maar met de racefiets of mountainbike in de trein ben je er zo.

Ben je geen fan van tegen de wind in rijden? Kijk dan naar de windrichting en neem op de heenweg de trein, om op de terugweg lekker door de wind gedragen te worden richting huiswaarts! Het is wel verplicht om je fietsplek voorafgaand aan jouw reis te reserveren. Dan weet je meteen of er een plaatsje vrij is. Reserveren is alleen nodig in de treinen van NS en kan vanaf twee weken van tevoren tot het moment van vertrek. Het werkt heel eenvoudig, via de NS-app of op NS.nl, of via de klantenservice of de servicebalie op het station. Gaat je reis onverwacht niet door? Dan is het fijn als je even afmeldt.

Wil je meer informatie hebben? Ga dan naar de NS-app of kijk hier.

10446 NS Fietsregistratie - Header 1200x628 jij