Fabio Jakobsen is weer helemaal terug. De renner die een jaar geleden zo rampzalig ten val kwam in de Ronde van Polen mocht onlangs in de Ronde van Wallonië twee keer zijn armen in de lucht steken. Wij spraken uitgebreid met hem. Dit staat er nog meer in de nieuwe Procycling.

De vijfde editie van Procycling 2021 gaat vooral over de Vuelta en het WK. Daarom blikken we met Vueltadebutant Egan Bernal vooruit op de Spaanse ronde, bekijken we de toekomst van het Spaanse wielrennen en hebben we met tweevoudig winnaar Chris Froome gesproken, die ook meedoet aan de Spaanse ronde. Naast dat vind je ook het parcours en de profielen, alle renners en blikvangers en de erelijsten in ons magazine.

Alles over Vuelta en WK

Lennard Hofstede, Antwan Tolhoek en Sam Oomen kennen elkaar al sinds de beloften. Dit jaar zijn ze bij Jumbo-Visma herenigd en trekken ze als drie musketiers ten strijde. Met de Toursmaakmaker Ide Schelling hebben we een rondje gefietst. Maak kennis met een van de vrolijkste renners van het peloton!

Procycling Vuelta en WK 2021En verder blikken we vooruit op de wereldkampioenschappen in België. Natuurlijk zijn alle ogen straks gericht op Wout van Aert, de winnaar van de dubbele Ventoux-etappe in de Tour, een tijdrit én de massasprint op de Champs-Élysées. Hij schaalt een wereldtitel veroveren in eigen land echter nog iets hoger in dan de drie etappeoverwinningen in de Tour… De voorbeschouwing op het WK vind je ook in het blad, inclusief alle routes.

Tot slot blikken we met vier topvrouwen vooruit op de allereerste vrouweneditie van Parijs-Roubaix. Lotte Kopecky, Jolien d’Hoore, Ellen van Dijk en Lorena Wiebes hopen het seizoen in stijl af te sluiten. “Als Vlaming mag ik het eigenlijk niet zeggen, maar Parijs-Roubaix vind ik mooier dan de Ronde van Vlaanderen”, zegt d’Hoore zelfs.

Bestel de Vuelta en WK-gids nu voor maar €6,25 en betaal geen verzendkosten naar een adres in Nederland! Klik hier om te bestellen.