Het is vakantietijd en dus is het een mooi moment om je favoriete tijdschrift mee te nemen naar de vakantiebestemming. Voor maar €6,75 haal je Fiets 08 al in huis en ben je verzekerd van heel veel leesplezier. Wat staat er allemaal in deze editie?

Allereerst beginnen we met de racetest. We hebben vier fietsen van rond de €2500 getest. Het gaat om de Isaac Vitron, Massini Stradale, Apex Flare en Storck Fascenario. Wie komt er het beste uit de test? Edwin van der Sar ontving zijn nieuwe Apex. Wij mochten er exclusief bij aanwezig zijn en maakten een reportage.

Cover Fiets 08Voor de rubriek ‘training en voeding’ spreken we met Riejanne Markus, renster van Jumbo-Visma. Hoe zien haar trainings- en voedingsgewoonten er eigenlijk uit? Voor de MTB-reis gingen we op pad met de Trek Slash 9.8 XT. En hoe top is TPU? Tijd voor een test!

Dat én heel veel meer over bijvoorbeeld de prijsstijging van de fietsen, de test van Léon van Bon en nuttige informatie over de tijd tússen de hartslagen lees je in Fiets 08! Bestel nu voor maar €6,75.