Speciaal voor Fiets 07 mocht Bauke Mollema gasthoofdredacteur spelen. Zaterdag doet hij mee aan de Tour de France en hoopt hij hoge ogen te gooien in het klassement, maar in voorbereiding op La Grande Boucle had de Groninger de tijd om een mooie editie van Fiets samen te stellen. Dit staat er allemaal in.

Fiets 07Mollema heeft niet alleen zijn naam verbonden aan het blad, maar nam ook actief deel aan deze editie. Hij interviewde Trek-collega Ellen van Dijk en Remmert Wielinga, de oud-prof die tegenwoordig vooral jaagt op KOM’metjes. Ook heeft hij een overzicht gemaakt van alle fietsen gedurende zijn carrière. Dat en heel veel meer lees je over Bauke in Fiets 07!

En dit staat er verder in: vier Spaanse en Franse allrounders getest met duidelijke klimpotentie, twee netgeprijsde Franse hardtails in de MTB-test, zoektocht naar de beste bidonhouder, wielrennen in Flevoland en Léon van Bon heeft voor ons de Prorace Cura getest.

Haal je Fiets 07 voor €6,95 in huis, krijg je de er de Grand Départ Special en een 64 pagina’s tellend Tourboekje gratis bij! Kortom: ga snel naar onze shop of haal Fiets 07 in de dichtstbijzijndste winkel.