Rapha heeft al veel, héél veel, maar mountainbikekleding ontbrak nog in de collectie. Tot vandaag, want voor het eerst in de zeventienjarige geschiedenis van het bedrijf komt Rapha nu met Rapha Performance Trailwear, speciaal voor de liefhebbers van off-road.

“In het begin concentreerden we ons op het wegwielrennen, maar we hebben de lat hoger gelegd in technische kleding voor avonturen tot ver buiten het asfalt”, schrijft Rapha in een persbericht. De nieuwe collectie omvat een driekwarts shirt voor mannen en vrouwen, een trail short voor mannen en vrouwen, een bib voor mannen en vrouwen en een t-shirt, ook voor mannen en vrouwen. Daarnaast komt er een tanktop op de markt, een helm en een bril. Maar meer informatie daarover vind je hier.

De prijzen variëren, maar voor bijvoorbeeld een trail 3/4 sleeve jersey leg je 90 euro neer, voor een tanktop 60 euro, trail shorts 135 euro, een lightweight jacket 155 euro en een trailshirt 65 euro.

Rapha TrailwearRapha TrailwearRapha Trailwear

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.