Team EF Education-Nippo houdt wel van een beetje opvallen. Misschien herinner je je de spraakmakende teamkit van vorig jaar nog wel. Het team rijdt op fietsen van Cannondale en die zijn ook niet zo van de grijze muizen. Ook het nieuwe uiterlijk van de fietsen van het EF Eduction-Nippo team is dus weer lekker opvallend. Als je de Giro d’Italia een beetje volgt heb je ze vast langs zien komen. Het ontwerp heet ‘Kaleidoscopic’ en bevat de kleuren van alle nationale vlaggen van over de hele wereld. Mooi? Je kunt er één winnen, Cannondale geeft 8 SuperSix Evo’s weg!

Acht keer kans op een teamfiets

In de periode van 24 mei (18:00 uur) tot en met 12 juni (18:00 uur) geeft Cannondale acht van deze hele speciale 2021 Giro d’Italia SuperSix Evo’s weg! Meedoen is eenvoudig: je hoeft alleen maar naar cannondale.com te gaan voor alle informatie en om je in te schrijven. De winactie is alleen van toepassing voor bepaalde landen, namelijk: de VS, Canada, het VK, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland.

Kans maken? Dat kan via deze link:  cannondale.com/nl-nl/giveaways/giro-d-italia