De nieuwste Fiets ligt weer in de winkel, en wat voor één! Als je Fiets 06 nu in huis haalt, krijg je er de Grand Départ special over de Tour de France helemaal gratis en voor niets bij! Dit staat er allemaal in de magazines…
Cover Fiets 06

Wij hebben drie alleskunners getest, en dan gaat het in dit geval om gravelbikes. De Canyon Grail, Cube Nuroad C:62 SL en Scott Addict Gravel komen uitgebreid aan bod in onze racetest. Daarnaast draait nummer 06 vooral om zomerkleding, héél veel zomerkleding. In totaal hebben wij 48 zomersets getest, waardoor jij straks weet wat je aan moet schaffen om er goed bij te rijden onder het zomerzonnetje.

Verder hebben wij SRAM Rival AXS getest, waarmee je betaalbaar draadloos kunt schakelen. Powershift… hoe werkt dat, een dubbel in je achternaaf? Wij leggen het uit. Onze MTB-redacteur ging op pad met de Cannondale Scalpel SE en Trek E-Caliber. Léon van Bon mocht zich uitleven op de Origine Axxome II GTR Evo. Ook in het blad: een uitgebreid interview met NOS-weerman Marco Verhoef, die het heerlijk vindt om meerdere keren in de week de racefiets op te stappen.

Grand Départ special

Als je Fiets 06 koopt krijg je er dus de Grand Départ special bij. Behalve alle routes, renners en ploegen uit de Tour de France lees je ook alles over de Mont Ventoux, de 10 opmerkelijkste momenten uit de Tour en heel veel meer! Gio Lippens spraken wij over zijn liefde voor de koers en verslaggeving. Wilco Kelderman blikt vooruit op de Tour, maar heeft het ook over dat pechduiveltje dat altijd maar mee lijkt te fietsen met de BORA-kopman.

Kortom: een bomvolle Fiets + Grand Départ special. Haal ze nu voor in totaal slechts €6,95 in huis!

Cover Grand Depart 2021