Nieuwe maand, nieuwe kansen. Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Op FindYourBike vind je altijd wel wat moois. Deze vijf fietsen staan er op dit moment bijvoorbeeld te blinken en wachten op een nieuwe eigenaar…

1. Specialized Tarmac Expert
Deze mooie Specialized Expert SL 5 carbon racefiets is afgemonteerd met de beste onderdelen. Het frame is een FACT10r Carbon. Shimano Ultegra afgemonteerd met 6800 shifters. Wat deze fiets ook speciaal maakt, is het mechanische disc remsysteem. Er zitten Fulcrum-velgen onder met Ritchey-banden. De wielen zijn snel te wisselen door het quick release systeem. De maat is 54, dus ook een mooie maat voor een vrouw.

Prijs: €2.750
Bekijk de fiets hier

03 Specialized Tarmac Expert

2. Apex Terrae
Deze cyclocrosser van Apex Terrae is geweldig in zware klimstukken of wanneer je moet versnellen. Ook is de wendbaarheid van deze fiets uitstekend. Hij is uitgerust met de Shimano Ultegra Di2 6870 groepset en Quasar QS6 Carbon Tube wielen. Apex heeft een groot assortiment racefietsen die je ook nog eens kunt personaliseren tot in de kleinste details! Op Findyourbike vind je een groot deel van hun collectie..

Prijs: €1.199
Bekijk de fiets hier

03 Apex Terrae

3. Orbea Terra H40
De Orbea Terra H40 is een heel mooie, snelle gravelbike voor een leuke prijs. Hij is geschikt voor allerlei ondergronden. De ergonomie van de Terra is goed voor landelijke tochten, woon-werkverkeer en duurtrainingen op de weg. Hij heeft een aluminium frame met carbon voorvork en zadelpen en is afgemonteerd met Shimano GRX-400 groep 2×10 speed. Door de ruimte voor verschillende bandbreedtes en de mogelijkheid om accessoires zoals spatborden te monteren, kan de Terra zich aanpassen aan het beoogde gebruik.

Prijs: €1.799
Bekijk de fiets hier

03 Orbea Terra H40

4. Specialized Aethos
Schijnbaar was één heerser bij Specialized niet genoeg en dus stellen ze nu een nieuwe lichtgewicht racer voor, de Aethos. Bij deze fiets draait het voor één keer niet om winnen. Specialized is op zoek gegaan naar de perfecte rijkwaliteit en daar hangt wel een duur prijskaartje aan. Fiets heeft de Aethos getest en kreeg er in ieder geval een dikke smile van! Lees de review hier.

Prijs: €11.799
Bekijk de fiets hier

03 Specialized Aethos

5. Sensa Livigno Evo Limited Comp
De Sensa Livigno EVO Comp is een hardtail mountainbike in een leuke prijsklasse. Met deze mountainbike kun je jarenlang off-roads verkennen zonder dat je er op uitgekeken raakt. De mountainbike heeft één blad voor en daarmee schakel je gemakkelijk en soepel naar de versnelling die je nodig hebt!

Prijs: €949
Bekijk de fiets hier

03 Sensa Livigno Evo Limited Comp