Nu we positievere vooruitzichten krijgen, is het ook voor jou tijd om uit te kijken naar een mooie fietsuitdaging. Wat te denken van The Ride Pyrenees powered by Fiets?! Van 12 t/m 17 september fiets je zes prachtige etappes in de Pyreneeën, volledig verzorgd, inclusief alle maaltijden en professionele ondersteuning. Leef een week als een prof en geniet van de prachtige Pyreneeën-cols die je kent uit de Tour. Zes dagen lang, zes etappes, 750 kilometer en 16.000 hoogtemeters.

Actie: Onder alle deelnemers ingeschreven voor zondag 22 maart a.s. wordt een gratis Sigma Rox 12.0 – routepartner van The Ride Pyrenees verloot ter waarde van 350 euro.

Wij van Fiets zijn er natuurlijk bij! Als partner en fan van de The Ride-formule verheugen we ons al; heerlijk fietsen waarbij alles is geregeld. The Ride Pyrenees tekent voor volledige verzorging van mens en materiaal. Alle maaltijden uit eigen keuken zijn voorzien (dagelijks vers bereid) en onderweg zijn er elke etappe twee verzorgingsposten. Motards zorgen voor veiligheid onderweg en er zijn zelfs masseurs en fysio’s mee voor de optimale ondersteuning. Trek zorgt met professionele mecaniciens dat je fiets ook in optimale staat blijft. Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden; van eigen tent tot het boeken van een eigen accommodatie. Check de website voor alle opties.

Iconische Tour de France-cols
The Ride Pyrenees staat natuurlijk in het teken van de geweldige Tour de France-cols. Topklimmen als Luz Ardiden, Hautacam, Soulor en Tourmalet staan op het programma, kijk hier voor het route-overzicht. Voor elke etappe is er overigens ook een kortere route beschikbaar, zodat je de zwaarte kunt aanpassen als je dat wilt. Ook een dagje niet fietsen behoort tot de mogelijkheden. Omdat The Ride Pyrenees één centrale start- en finishcamping kent, verblijven we de hele week op dezelfde locatie met alle logistieke voordelen van dien.

The Ride Pyrenees is een echte beleving. Als deelnemer word je de hele week in de watten gelegd. Veertig vrijwilligers staan voor je klaar naast het organisatieteam om je optimaal te begeleiden. Event partner Trek is aanwezig met mecaniciens, routepartner Sigma Rox 12.0 verzorgt de gps-expert en Science in Sport zorgt voor gratis sportvoeding en sportdrank. Via routeplatform komoot krijgen deelnemers bovendien een gratis wereldpakket. Daarnaast worden deelnemers begeleid richting het evenement met een algemeen trainingsschema, deelnemersbijeenkomsten, webinars, informatiepakketten, routeboek, handleiding en meer.

Kijk op the-ride-pyrenees.cc voor alle details en inschrijvingen. Mocht je nog vragen hebben: mail info@the-ride.cc of bel met 088-366 5410.

Fiets en The Ride Pyrenees organiseren op maandag 12 april vanaf 19.30 uur een gratis webinar waar geïnteresseerden in een uurtje bij worden gepraat en er mogelijkheden zijn om vragen te stellen. Meld je hier aan: https://www.the-ride-pyrenees.cc/informatie-avonden.