De tweede editie van Fiets is vanaf nu verkrijgbaar. Als de supermarkt het niet meer op voorraad heeft, kun je het magazine zonder verzendkosten thuis laten bezorgen. Hoe? Door gewoon op deze link te klikken. Dit staat er allemaal in…

Cover Fiets 02:2021Op de cover staat niemand minder dan Tom Dumoulin, de man die er voorlopig mee stopt. Is dat toeval? Ja, want een week voor het nieuws bekend werd gemaakt lag Fiets al bij de drukker. Alleen daarom is deze editie van Fiets al een bewaarspecial. Thijs van Amerongen ging op pad met vier ‘instappers’: niet duur en prima als je wilt beginnen met wielrennen. De Lapierre Sensium 3.0 Disc, Sensa Romagna 105 Disc, Merida Scultura 300 Disc en Specialized Allez Sport hebben wij onder de loep genomen. 41 jaar na zijn Tourzege bekijken we de fiets van Joop.

Waarom ziet een fiets eruit als een fiets? Goede vroeg, daar geven we gelukkig ook antwoord op. Over fietsen gesproken: Jumbo-Visma is overgestapt van Bianchi naar Cervélo. Alles over de nieuwe fietsen van de Nederlandse ploeg lees je in ‘Achtergrond’. Verder hebben wij 16 stuurlinten getest, lees je of hoofdredacteur Edwin zichzelf heeft verbeterd door gestructureerd te trainen en test Léon van Bon de Canyon Aeroad CF SLX Disc eTap. Dat – en héél veel meer – lees je in de nieuwste Fiets!

Bestellen? Dat doe je hier voor €6,75!