Al tien jaar lang organiseert Destil een leuk evenement genaamd ‘Mystery Mountain’. De naam doet al vermoeden waar het event om draait: je gaat een berg beklimmen, maar weet niet welke.

“Mystery Mountain is een sportief avontuur voor het goede doel. Je gaat namelijk een berg beklimmen. Welke berg? Dat hoor je pas een week voor vertrek. Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderde, iedereen kan meedoen”, laat Destil, het bedrijf achter het evenement weten. Onder anderen de Col d’Izoard, Timmeltsjoch en Passo dello Stelvio werden al beklommen. Vorig coronajaar werd er gefietst in de Veluwe.

“In de voorbereiding is het belangrijk dat je voldoende kilometers en hoogtemeters in de benen hebt. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan een aantal toertochten in Limburg of de Ardennen. Fiets in het voorjaar en de zomer minimaal 100km per week”, staat er op de site als tip.

Je kunt ervoor kiezen om te fietsen, hardlopen, mountainbiken of hiken. Welke discipline je ook kiest, je bent verzekerd van een onvergetelijk mooi weekend. Samen afzien om de top te behalen en onderweg vooral heel veel plezier maken. Kijk voor meer informatie op mysterymountain.nl.

Het evenement vindt van 23 tot en met 26 september plaats.