Nieuw jaar, nieuwe Fiets. In de eerste editie van 2021 lees je onder andere alles over vier cyclocrossers, getest door onze nieuwe redacteur Thijs van Amerongen. Wat staat er nog meer in?

Fiets 01/2021We hebben twee racefietsen getest die – wat de redactie betreft – overal inzetbaar zijn en waar je het lang op volhoudt: Liv Avail Advanced Pro 2 en Apex Soniq. Zadeltasjes… Ze zijn er in diverse formaten. Wij hebben 15 modellen getest. Daarnaast vind je een interview met Ryan Kamp, de Europees en wereldkampioen veldrijden bij de beloften. Eind januari hoopt hij zijn titel te verdedigen.

En verder: ontdek Overijssel in 410 kilometer met slingerende gravelpaden, weilanden, akkers en vooral leegte! Zo neem je de fiets mee op/in de auto. Interview met fietsavonturier Erwin Sikkens. Top 10: de favoriete fietsplekken van de Fietsredacteuren en je leest natuurlijk heel veel meer. Bestellen? Tijdelijk betaal je geen verzendkosten naar een adres in Nederland!