Bekijk hieronder het MTB Awards 2020 programma. Met diverse interessante gasten, maar meest belangrijk natuurlijk, met de uitreiking van de Awards voor de Mountainbiker van het Jaar.

Jullie hebben flink gestemd, ruim 2200 mensen lieten weten wie ze de beste Elite (m/v) en het grootste Talent (m/v) vonden. Alle vier die awards worden door Bart Brentjens en Jan Weevers uitgereikt tijdens dit programma. Daarin wordt ook de quizvraag beantwoord die in de poll voorkwam: Hoe zwaar is de WK fiets van Milan Vader. Daarmee zijn leuke prijzen te winnen, de winaars worden krijgen binnenkort bericht.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: statistics, marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

MTB Awards 2020 from NewMedia Corporation on Vimeo.