Sensa Bikes is misschien wel op zoek naar jou. Ben jij – of ken jij – een meewerkend verkoopleider (m/v) en zoek je een leuke baan? Dan is deze vacature van Sensa wellicht iets voor jou.

Wat houdt de functie in? Dit staat er in de vacature: “Je werkt gedeeltelijk vanuit Almelo, van waaruit je de buitendienst aanstuurt maar ook contact met de binnendienst hebt om het contact met onze klanten zo goed mogelijk te laten verlopen. Je bent zelf ook op pad als accountmanager in de regio Noord-Oost Nederland en je bezoekt de keyaccounts in de andere regio’s. Als onderdeel van het team neem je deel aan het maandelijkse management overleg. Daarnaast onderhoud je ook de contacten met onze agenten in het buitenland en onze overige export-partners. Je zorgt er voor dat de jaarlijkse huisshow straks gepland is en soepel verloopt. Mede door jou inzet worden alle klanten tijdig geïnformeerd over ontwikkelingen en worden bestaande relaties uitgebouwd door een verlenging van de dealerovereenkomsten. Je beweegt je soepel en snel in de ICT-omgeving om daar de nodige verkoopdata te analyseren, orders in te voeren en ook de rapporten van je collega’s leest.”

Sensa Giulia GF

Lees ook

Getest: Sensa Giulia GF, ‘mooiste Sensa waar ik ooit op heb gereden’

Je bent daadkrachtig, direct en doelgericht. Je bent redelijk vrij in je werkwijze, maar de indeling van het fietsjaar zorgt er voor dat je bepaalde delen van het jaar meer in Almelo werkt en andere delen meer op pad zult zijn. Je komt te werken in een informele sportieve werkomgeving.”

Wat Sensa zoekt:

 • Relevante werkervaring met een bewezen trackrecord in de fietsbranche is een must
 • Je kennis van de markt en de producten is van hoog niveau
 • Secuur
 • Overtuigend
 • Zelfstandige teamplayer 
 • HBO werk- & denkniveau
 • Interesse in automatisering en sterk met Microsoft Office
  • Ervaring met Exact Globe is een pré
 • Je spreekt goed Nederlands, Engels en Duits
 • 32-40 uur beschikbaar

Daar staat dit tegenover:
Een afwisselende baan met enthousiaste collega’s binnen een jong en sportief bedrijf. Een bedrijfsauto, laptop en mobiele telefoon staan tot je beschikking. Uiteraard kun je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van je capaciteiten en werkervaring.

Reageren? Stuur dan een mail naar bram@sensabikes.com met daarin je sollicitatiebrief met CV.


Noot van de redactie: soms plaatsen wij vacatures van bedrijven om hen te helpen én om jou aan een droombaan te helpen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste vacatures in de fietsbranche of wil je een vacature plaatsen? Check dan www.fiets.nl/vacatures of neem contact met ons op.