Advertorial – Tot en met het einde van 2020 kan jij nog profiteren van 30% korting op alle modellen Oakley fietsbrillen. Met zowel kijksterkte als multifocale uitvoering. Op bijvoorbeeld een multifocale Oakley fietsbril op sterkte met Transitions Gen8 meekleurende, multifocale sportglazen kan je nu zomaar meer dan €200,- besparen.

In onze winkels kan je meerdere modellen passen en worden je ogen gratis gemeten. Wij bieden maatwerk voor het beste resultaat en voor de beste gebruikservaring. Kom naar één van onze winkels, laat je adviseren en pak direct je korting!

Profiteer nu nog van deze topactie!

Transitions (meekleurende glazen) top of flop?
In de jaren negentig zijn de eerste Transitions voor kunststof glazen op de markt gekomen. Meekleurende (photochromatische) glazen waren destijds alleen mogelijk in brillenglazen van echt glas (mineraal). Een welkome aanvulling in het segment van meekleurende glazen zou je denken, maar dat viel behoorlijk tegen. Ze waren lelijk van kleur, werden naar verloop van tijd vlekkerig en de werking nam al heel snel af. Een flop dus!

Nu 30 jaar later, medio februari 2020 is Transitions Gen8 gelanceerd. En wat een fantastisch meekleurend glas is dit. Zijn voorganger was goed, maar Gen8 scoort op alle fronten nog beter. Maar liefst 30% sneller op kleur, 3 minuten sneller terug, wordt donkerder en volledig transparant in huis of ’s avonds buiten. Doordat photochromatische glazen zich automatisch aanpassen, zijn ze onder alle omstandigheden inzetbaar. Van ochtend tot avond, zon, mist of regen. Dat maakt deze nieuwe generatie meekleurende glazen helemaal top en een must-have voor elke buitensporter. Transitions Gen8 is leverbaar in verschillende kleuren. Waaronder grijs voor de wielrenner en bruin voor mountainbikers.

Naast meekleurende glazen zijn er ook vaste tinten. Voor elke sport is er tegenwoordig wel een specifieke lens verkrijgbaar. In één van onze winkels adviseer ik je graag welke het beste bij jou past.

Nieuwe vestiging Mijnsportbrilshop in Maarsbergen
Met onze nieuwe vestiging in Maarsbergen zitten we altijd in de buurt om maatwerk te leveren voor jouw wensen. Op zoek naar de perfecte bril voor op de fiets of op de piste? Maak een afspraak en kom langs. Wij meten je ogen kosteloos op en adviseren over welke bril en welke glazen het beste bij jouw (sport)activiteiten passen.

Wij zijn (extra) open tijdens lockdown
Mijnsportbrilshop is als opticien een essentieel bedrijf en open tijdens de lockdown. Ja kan dus gewoon een afspraak maken en langskomen. Wil je voor het einde van dit jaar nog profiteren van de 30% Oakley Fietsbrillen Actie? We zijn 2e kerstdag en maandag 28 december extra open.

We zien dagelijks het belang van maatwerk bij sportbrillen. Je bent bij ons welkom in Alkmaar en nu dus ook in Maarsbergen (aan de A12, nabij Utrecht/Driebergen-Zeist). 

En onze service gaat nog verder. Ben je aanvullend verzekerd, dan kan je via Mijnsportbrilshop gebruik maken van je zorgverzekering. We verzorgen voor jou de volledige declaratie. De vergoeding wordt in mindering gebracht op het aankoopbedrag. Win-win toch? Wij doen het werk en jij hebt alle tijd om te sporten!

Maak direct een afspraak

Winactie! Fietsbril op sterkte ter waarde van €595,-
Laatste kans! Win deze meekleurende fietsbril op sterkte met een waarde van €595,-. Nooit meer wisselen tussen je gewone bril en je zonnebril, want deze fietsbril is voorzien van de allernieuwste Transitions Gen 8 meekleurende glazen. Meld je hier aan en zorg dat jij binnenkort met deze onbreekbare bril veilig en comfortabel op de fiets stapt.

Meld je aan en win!