Het nieuwe jaar nadert, dus is het tijd voor nieuwe kleurtjes. Maandag publiceerden we nog een artikel over de Suplest Edge+ Road Pro in een nieuw kleurtje, vandaag komt Sidi met een nieuwe uitvoering van het topmodel Sidi Shot 2.

De topschoenen van Sidi waren er al in het wit en zwart, maar daar bleef het voorlopig bij wat de tweede uitvoering van de Sidi Shot betreft. Tot nu, want als je het leuk vindt om op te vallen is de gouden uitvoering van de Shot 2 een ideale schoen voor jou. “De nieuwe kleuren symboliseert het optimisme om in 2021 de juiste geest te verwelkomen”, schrijft het Italiaanse bedrijf ietwat cryptisch. “Samen met de kleuren die betrekking hebben op de natuur, speelt een oogverblindend goud een onbetwiste hoofdrol.”

Goud, dus. Volgens Sidi is de goud-zilveren Shot 2 ‘een uniek exemplaar dat niet mag ontbreken in de collectie van een fietser’. Wij zouden de Sidi Shot 2 graag willen toevoegen aan onze collectie, alleen daar is de prijs helaas niet echt naar: €420. Voorlopig blijft het dus bij kijken naar deze uitvoering met C-BOOST SRS buitenzool en Double Techno3 Flex-sluitsysteem.

Sidi Shot 2 goud