Nieuw jaar, nieuwe kansen. En wat snakken we allemaal naar 2021, want de kans dat 2021 beter wordt dan 2020 is aanzienlijk. Om coronajaar 2020 toch goed af te sluiten hebben we in Fiets 12 extra veel winterkleding getest en meer leuke artikelen geschreven. Dit staat er allemaal in…

Voor Fiets 12/2020 hebben wij onder andere vier racers rond de 2.500 euro getest. Hoe presteren de Merida Scultura 6000, Stevens Izoard Pro Disc, Trek Emonda ALR 6 Disc en Prorace Chaos? Je leest het in onze racetest. Gaat er bij het horen van de Pinarello Prince SL en Trek OCLV 5200 een belletje rinkelen? Ja? Het zijn de oude fietsen van Jan Ullrich en Lance Armstrong. In ‘Retro’ lichten we ze uit. Voor onze mountainbiketest hebben we de Giant XTC SLR1, Cannondale Trail SL1 en Specialized Chisel Comp onder de loep genomen, drie hardrails rond de 1.500 euro. Ook het topmodel BMC TwoStroke One 01 mag in Fiets niet ontbreken.

Verder lees je een interview met veldrijdster Denise Betsema over haar trainings-en voedingsgewoonten, hebben we heel veel winterkleding getest, schrijft hoofdredacteur Edwin over zijn progressie als 50+er, test Léon van Bon de fiets van Bauke Mollema en hebben we twee mooie reisverhalen. Was dat het? Nee, natuurlijk niet! Maar de rest moet je zelf maar bekijken in de nieuwste editie…

Ga dus snel naar de winkel of bestel het magazine online! Prijs: €6,75.