Aanstaande vrijdag is het weer zover: Black Friday. Met zijn allen massaal een winkel ‘plunderen’ (niet letterlijk) zit er dit jaar even niet in en daardoor is Black Friday bij veel merken uitgesmeerd over meerdere dagen. Valt er voor ons wielerliefhebbers nog wat te scoren? Wij hebben een overzicht gemaakt.

Oakley, tot wel 50% korting

Is het tijd voor een nieuwe bril van Oakley? Op bijvoorbeeld de Sutro, Jawbreaker en Flight Jacket ontvang je 20% korting. Bij andere modellen kan de korting zelfs oplopen tot 50%… Neem maar snel een kijkje op de site van Oakley.

Oakley Sutro

Polar, 15 tot 20% korting
Ben je toevallig op zoek naar een horloge? Polar heeft een leuke actie op al haar topmodellen (behalve de nieuwste Vantage 2.0). Bij aankoop van de Ignite, Vantage M en V krijg je 15% korting als je de kortingscode BLACKFRIDAY20 gebruikt. Koop je de Grit X of Polar Unite? Dan gaat er 20% van de prijs af. Meer info? Check de site van Polar.

Polar Grit X

Lees ook

Getest: Polar Grit X, ietsje anders dan de Vantage

Acties bij Mantel
Ook bij Mantel lopen de kortingen hoog op. Op één pagina hebben ze alle mooie acties verzameld, zoals een 100& Hypercraft-bril van €180 voor €129, een setje FFWD-wielen van €1299 voor €799 en een 4iiii powermeter van €299 voor €229. Kijk op de site van Mantel voor meer acties.

La Passione, tot 30% korting
Heb je nieuwe fietskleding nodig of wil je alvast een leuk setje voor de volgende zomer scoren? La Passione strooit soms wel met 30% korting. Gebruik de kortingscode EARLYBLACK30 en scoor leuke kleding op de site van La Passione.

Ekoï, tot wel 60% korting
Bij Ekoï betaal je al bijna nooit de volle mep, maar zelfs daar ligt de korting nu iets hoger dan normaal. En wat handig is: ze hebben goede winterkleding in de sale gegooid. Voor soms wel 50% korting haal je thermische (aero)kleding in huis. Op sommige zomerkleding krijg je zelfs 60% (!) korting. Kortom: kijk maar snel op de website van Ekoï.

Isadore, tot 30% korting
Ook de kleding van Isadore is tot en met vrijdag in de sale. Op sommige producten ontvang je 30% korting. Kijk maar hier.

Futurumshop, elke dag nieuwe deals
Ook bij Futurumshop liggen de spullen voor het oprapen. Iedere dagen zijn er nieuw OP=OP deals, waarbij je bijvoorbeeld Continental-banden of Futurum-kleding voor een mooi prijsje kunt inslaan. Vanaf morgen komen helmen en brillen in de aanbieding, vanaf donderdag gevolgd door elektronica en heel veel meer tot en met 30 november. Check Futurumshop voor alle deals.

Futurumshop

Assos, tot 50% korting
Onder-, winter- of zomerkleding nodig? Assos heeft op zo’n beetje alles wel een kortingssticker geplakt. Neem een kijkje in de virtuele webshop van het Zwitserse bedrijf en scoor voor schappelijke(re) prijzen mooie, goede fietskleding. Let wel op de levertijden.

Megmeister, tot 30% korting
Ook bij Megmeister is het sale. Vanaf 20 november tot en met 6 december scoor je hoge kortingen in de webshop.

Lees ook

Getest: Megmeister Drynamo ondershirt

Etxeondo, tot 30% korting
Bij het Baskische merk Etxeondo (vooral bekend van de vroegere samenwerking met Team Sunweb) ontvang je tot en met 29 november mooie kortingen. Scoor bijvoorbeeld het warme Oben Jacket voor €209,30 in plaats van €299.

Etxeondo

Sigma, korting op heel veel
Bij Sigma Sports kun je niet alleen (tijdrit)fietsen en frames scoren, maar ontvang je ook korting op producten van Garmin of GoPro. Check de site ook voor aanbiedingen op bijvoorbeeld Mavic-wielsets.

Abonnement op Fiets of Procycling
Heeft niet per sé iets te maken met Black Friday, maar het is natuurlijk wel de moeite waard om een abonnement op Fiets af te sluiten. Sluit nu een abonnement voor 12 nummers (+ special) van Fiets af en ontvang er een Sigma Buster + Blaze bij. Kijk hier voor de aanbiedingen.

Giro, tot 60% korting
Ook bij Giro slaan ze Black Friday niet over. Op sommige producten ontvang je wel 60% korting, al blijft het gissen waar je nu eigenlijk korting op krijgt. Op de site staan geen directe prijzen… Maar even in de gaten houden, dus.

12GO biking, korting op fietsen
Voor een mooie prijs een racefiets scoren? Kijk dan even bij 12GO biking. Op de Eddy Merckx Lavaredo 68 Ultegra ontvang je bijvoorbeeld 45% korting en ook de Urbio van Devron gaat er voor een mooie prijs uit (31% korting). Check voor nog meer aanbiedingen (fietstrainers, fietskleding etc.) de site.

Devron Urbio Road

Lees ook

Review: Devron Urbio Road R4.8, stugge Roemeen

Dit bericht wordt aangevuld…